uthyrning

våra leverantörer

GDS Geo Drilling Solutions erbjuder sedan flera år kunder i Skandinavien uthyrning av följande utrustningar:

  • GDS högtrycksvattenpumpar i olika storlekar med diesel- eller eldrift till uthyrning eller försäljning.
    Link: downloads
  • För vattendriven borrning finns filtersystem från Ramson att hyra eller köpa.
  • Kolloidalkvarnar och injekteringspumpar från Colcrete Eurodrill finns också i vår hyrflotta och till försäljning.
    Link: downloads
  • LEFFER rördrivningsmaskiner och borrör, röradaptrar, skopor och mejslar för borrade pålar och grävpålar samt ett urval LIEBHERR och DELMAG borriggar.

läs mer om våra produkter för uthyrning
Colcrete kollodialkvarnar och injekteringspumpar »
Högtrycksvattenpumpar »

vår kvalitet

De verktyg och maskiner för uthyrning vi erbjuder uppfyller de högsta kraven på kvalitet och funktionalitet. Vi hyr bara ut produkter i bästa skick och som är väl underhållna. Vi vet att den kvalitet vi erbjuder dig är en viktig faktor för dig att lyckas väl med din uppgift.

rörstorlekar

Av oss kan du hyra kompletta foderrör i diametermåtten 620, 750, 880, 1 000, 1 180 och 1 500 mm. Från röradapter med eller utan kardankoppling till ringkrona inklusive nödvändiga verktyg, såsom augers, skopor och mejslar.

På begäran kan vi i samarbete med våra partners också erbjuda uthyrning av andra diametrar.

transport

Du bestämmer om du vill organisera transporten till byggplatsen och själv hämta upp verktygen här hos oss eller om du vill att vi ska ombesörja detta åt dig. Vi har prisvärda transportalternativ att erbjuda.

rekonditionering

Man kan inte laga en omelett utan att knäcka ägg – det är också sant för borrverktyg och maskiner efter att de har använts. Efter att verktygen lämnas i retur undersöks och rekonditioneras de av våra specialister till det skick som du också förväntar dig när du hyr verktyg eller maskiner av oss.

Onödiga kostnader undviks således. För konditioneringen debiterar vi dig kostnaden som även skulle ha uppstått med egna verktyg eller en egen maskin; detta på ett korrekt och öppet sätt.

all-round reservdelsservice

Alla reserv- och slitdelar som används under hyrestiden lagerför vi och kan därför leverera dessa omgående vid behov. Detta gör att onödiga stillestånd i väntan på reservdelar undviks.

mer om fördelar med produkter för uthyrning »

Ihre Partner für den Verkauf und die Vermietung von Bohrwerkzeuge / Bohrgeräte in Deutschland, Schweden und Polen